Saç Simülasyonu Nedir?

 

Saç Simülasyonu ya da Tricopigmentasyon  (Trikopigmentasyon) bir tür kalıcı makyaj uygulamasıdır. Kadın ve erkeklere, özellikle doğal bir saç görünümü çözümü sunmak için uygulanır.

 

Saç simülasyonu, saç ve sakallı bölgede gerçekleşmiş kayıplar için vücuda zararı olmayan ileri teknoloji ile üretilmiş doğal renk içeren pigmentlerin özel dizayn edilmiş bir cihaz ile cilt altına bırakılarak saçsız / kılsız bölgelerin renklendirilmesi ve yeni kesilmiş saç / kıl görünümü elde edilmesidir. 

Scalp Akademi Trikopigmentasyon Prosedürü

 

 

Merkezlerimizde ekibimiz ile birlikte tıraşlı veya daha uzun saç köklerinin görünümünü eski haline getirmek için doğal görünümlü saç köklerini simüle ediyoruz. Uzmanlarımızın saç derinize uyguladığı pigmentli izlenim, daha dolgun bir saç yanılsaması vererek doğal saç modelinize entegre olacak ve karışacak şekilde tasarlanmıştır.

Tricopigmentasyondan Kimler Yararlanabilir?

Trikopigmentasyon (saç simülasyon) uygulaması, farklı tipte saç dökülmesi olan hastalara, hatta sadece önceki cerrahi işlemlerden veya travmalardan sonra post operatif skarları kamufle etmek için iyi bir tercih olabilir.

Trikopigmentasyon Kimler İçin Uygundur?

 

Erkek ve kadın farketmeksizin genetik saç dökülmesi yaşayan bireyler saç simülasyonu işlemi için uygundur.

Saçlı deride oluşan çeşitli yara izlerinin kapatılması isteyen kişiler için trikopigmentasyon uygun bir seçenektir.

Saçlı deride alopesi rahatsızlığı olan kişiler için saç simülasyonu yardımcı olabilecek bir uygulamadır.

Saç ekimi yaptırmış bununla beraber iyi sonuç alınamamış alanların kapatılması içinde trikopigmentasyon alternatif yöntemlerden biridir.

Saç ekimi yaptırmaya henüz karar vermemiş , kişiler içinde traşlanmış saç efekti seçeneği ile saç simülasyonu iyi bir yöntem olarak ilk sırayı alabilir.

 

Saç ekimi ya da restorasyonu yapmak isteyip bu işlem için aday olamayacak kişiler içinde trikopigmentasyon iyi bir seçenek olabilir.

Saç Simülasyonu ve kampanyalar hakkında bilgi edinin

Call Now ButtonRandevu Al